Deelname RopaRun 2018

In 2016 hebben we meegedaan aan de jaarlijkse RopaRun met het enorm gezellige en enthousiaste team van Hofmeester Dental. Gezien het feit dat deze ‘Run’ een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam is, waren onze diensten als verzorgers/masseurs meer dan welkom. Dankzij de fantastische prestatie van de lopers, fietsers, chauffeurs, koks en ga zo maar door werd er een prachtig bedrag opgehaald voor het KWF. Sterker nog, het team is zo enthousiast van de vorige keer dan we hebben besloten om in 2018 opnieuw te gaan deelnemen.

Tijdens de editie van 2016 hebben we als verzorgers gefungeerd en zo onze bijdrage geleverd. Dit keer willen we onze bijdrage vergroten. Dit betekent dat wij, tot het evenement, van alle facturen die wij naar onze klanten sturen 10% direct doneren aan het team van Hofmeester. Dit totaalbedrag zal daarna wederom volledig ten goede komen van het KWF. Wij vinden het erg belangrijk om goede doelen en maatschappelijke projecten te steunen en zo dragen wij ons eigen steentje bij.

 

Sponsoring Handbalvereniging Fortissimo

De dames van HV Fortissimo spelen de afgelopen jaren zeer verdienstelijk in de landelijke Eerste Divisie. Bram heeft hier van 2013 tot en met 2017 onderdeel van uitgemaakt als therapeut van het team en wilde, ondanks dat hij deze functie na vier seizoenen neer zou gaan leggen, ergens betrokken blijven bij het team. Naar ons idee is er geen betere manier dan met Valere shirtsponsor te worden van deze mooie, kleine club uit het Utrechtse Cothen.

Het huidige is het tweede seizoen waarbij het logo van Valere op de shirts van de dames prijkt. We zijn trots de shirtsponsor van het team te mogen zijn en zo een beetje bij te dragen aan een volledig mooi tenue waarmee ze in de Eerste Divisie voor de dag kunnen komen.